Milionari per un dia

El Xavi Sala i el senyor Fuentes amb el cartell del premi milionari (Facebook)

El Xavi Sala i el senyor Fuentes amb el cartell del premi milionari (Facebook)

Els amables lectors del Món de Reus, que són els que donen sentit a tot plegat amb el seu fidel seguiment, han tingut l’atenció de recomanar-me darrerament alguns temes per comentar-los en aquests senzill aparador ciutadà. Temes propis de la canícula que fa que l’actualitat es relaxi amb qüestions que altrament passarien desapercebuts. Des del triomf esclatant d’una reusenca en un curiós concurs promogut per una marca de preservatius, passant per la victòria més agraïda de la nostra convilatana Maria Ruiz a la passarel·la XL gràcies al seu somriure fresc i encisador o acabant amb les inspiradíssimes creacions de la genial Raquel Còrcoles amb la seva Moderna de Pueblo traient punxa a les ancestrals disputes entre Reus i Tarragona.

Però més enllà d’aquests temes que mereixerien l’atenció d’aquest blog on l’anècdota sovint es converteix en notícia, avui voldria posar de relleu una situació divertidíssima que s’ha produït ala xarxa, concretament al facebook. El Xavi Sala, inquiet i diligent responsable de l’acreditat Estanc Número 1 de la Riera Miró, advertia la setmana passada de l’últim èxit del seu establiment on pots segellar les apostes de diverses loteries de l’Estat. En concret un dels seus clients es va embutxacar 10.000 euros a l’aconseguir un premi de tercera categoria a la Primitiva. Per donar fe de l’aterratge de la deessa fortuna a l’establiment –on ja s’ha deixat caure en diverses ocasions amb d’altres premis saborosos-  Sala es va retratar amb el cartell del premi acompanyat del simpatiquíssim senyor Fuentes, veí del meu carrer, que aixeca el dit polze en senyal inequívoc de victòria.

A ulls de l’observador sembla que Sala celebri l’èxit amb l’afortunat posseïdor de la butlleta. I així ho van entendre alguns dels lectors de la notícia que d’immediat van fer pública la felicitació al senyor Fuentes al creure que era ell el guanyador del premi.  Poc després el propietari de l’estanc advertia en un missatge revelador que el seu company d’instantània no era l’afortunat: “El Fuentes és un amic i també client de molts anys,  que li va el show i m’ha ajudat a aguantar el cartell“. Aclarit l’embolic, queda clar que l’entranyable senyor Fuentes ja podrà explicar que, com en aquell cèlebre programa televisiu de Reina por un dia que presentava el torero-actor Mario Cabré, ell va ser en aquest cas milionari per un dia, o potser per un instant. Quines coses té la xarxa al Món de Reus.

Quant a Josep Baiges

Periodista
Aquesta entrada ha esta publicada en El Món de Reus. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s