Què és el Món de Reus?

Sóc un periodista i comunicador reusenc. Curt i ras. Que viu i treballa a la ciutat que el va veure néixer. Entre ràdio i televisió em vaig estar 17 anys tenint una projecció pública constant ja bé sigui als micròfons de Ràdio Reus Cadena SER o davant les càmeres de Canal Reus Televisió. Una etapa que vaig aparcar fa alguns anys per atendre com cal d’altres obligacions familiars i professionals. Per això a principis del 2011 vaig tenir la necessitat de recuperar aquesta presència amb un únic objectiu, el de continuar fent allò que més m’agrada, el d’escriure sobre el meu Món, el de Reus i sobre la seva gent que sempre han merescut totes les meves atencions. D’aquí la creació d’un bloc que, sincerament, ha superat totes les meves expectatives. Mai m’hagués pogut imaginar l’impacte de la iniciativa. I menys la presència activa, com un mitjà de comunicació més, que va jugar durant la intensa campanya electoral del #reus22m. Aquí, s’ha de reconèixer, hi van jugar fort els amics del twitter on Reus, per cert, també és capital. Són aquells petits miracles que només passen a la nostra ciutat.

Un bloc que vaig voler batejar amb el nom del meu últim  programa a Canal Reus Televisió. El nom se’l va pensar el director, el Quico Domènech, recordant una cèlebre frase de Jordi Pujol en una de les seves nombroses visites a la ciutat. “EL Món de Reus és el Món” va evocar l’aleshores president de la Generalitat per glosar l’esperit emprenedor de la gent d’aquesta ciutat que no coneix fronteres. Una gent que mereixen totes les meves atencions a l’hora d’explicar com batega la meva ciutat. I fer-ho, sovint, amb un punt d’ironia que sempre s’agraeix i que tant caracteritza el caràcter reusenc.

4 respostes a Què és el Món de Reus?

 1. faf ha dit:

  Hola. soc l’Eduard Ferran i us vull partar sobre
  Educacio integraL
  El nostre model educatiu es el d’una escola integradora, per la igualtat
  d’oportunitats i la llengua i cultura catalanes.
  Garantirem la construccio de l’lnstitut-Escola lsabel Besora al solar
  cedit per l’Ajuntament de l’antic aparcament de camions del carrer
  Pintor Fuster.
  Es d’importancia vital consolidar els Plans Educatius d’Entorn, que
  son un projecle de col-laboraci6 institucional per millorar l’accio
  educativa mitjancant la corresponsabilitat dels agents del territori.
  El desenvolupament d’un Pla d’Entorn permet assolir l’educacio
  integral de tot l’alumnat i promoure la cohesio social a traves de
  l’educacio intercultural. l’us de la llengua catalana i la igualtat.
  ESQUERRA PER REUS FEM FEINA.

 2. Santi Cassado ha dit:

  Em sembla molt lloable e interessant el teu bloq, ànims et seguiré

 3. xato ha dit:

  Hola Josep. No pares mai. La meva admiració per la teva dinàmica en el dia a dia. Incansable i sempre atent a les coses que passen a la nostra ciutat. Un orgull com a ganxet veure Reus sota la teva òptica generosa, entusiasta i vital. La sang del Prim també córrer per les teves venes… Sóc un ganxet orgullós de la meva ciutat i de les persones que GRÀCIES a la seva manera de fer, de la seva trajectòria i del seu treball i/o professió il·lusionant han fet història i, per tant, han portat el nom de la ciutat de Reus arreu. Tu Josep n’ets un i per tant mil i mil gràcies pel que has fet, estàs fent i faràs.Gràcies.Una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s