El Llibre

El 22 de setembre es va presentar, al Centre de Lectura, el llibre “Els 100 dies que van canviar el Món de Reus”, editat per Salòria. Una presentació que va anar a càrrec dels dos últims alcaldes del Món de Reus, Carles Pellicer i Lluís Miquel Pérez, i que va conduir el president del Centre, Xavier Filella. El volum recull els articles més celebrats del blog publicats durant els mesos abans de les eleccions del 22 de maig i que van comportar un canvi radical en la realitat política de la ciutat. A continuació hi podeu trobar els enllaços amb les notícies publicades als diferents mitjans.

Reus Directe http://ow.ly/6K7QC  Reus digital http://ow.ly/6K81n  Delcamp.cat  http://ow.ly/6K87j  Diari de Tarragona  http://ow.ly/6K8aj El Punt-Avui  http://ow.ly/6K8iH La Guia de Reus http://ow.ly/6K8vp  LaVanguardia  http://ow.ly/6Kk1Y La Plumilla d’Antoni Coll al Diari de Tarragona http://ow.ly/6PJAc la Crònica de Xavier Amorós al Punt-Avui http://ow.ly/6PJFV L’article del Tricaz “El Món de Baiges” al reusdirecte  http://ow.ly/6PJLg

2 respostes a El Llibre

  1. santi ha dit:

    Noi, felicitats. És un orgull ser amic teu i constatar el que ja vam comentar fa prop d’un any: estàs fent una gran feina. Espero que, en el futur, segueixi essent tant gratificant per a tú com per a tots els que et seguim amb assiduitat. No defalleixis mai. I GRÀCIES per la teva dedicació: resulta admirable i una font d’inspiració. I no ho dic de conya. Una forta abraçada. Santi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s