El fenòmen Amenós

Diuen que els generals guanyen batalles després de morts. Amb el Jaume Amenós passa una cosa semblant. Ahir es van exhaurir els carnets per fer el capgròs en honor a qui va ser el president de Bravium Teatre i un dels activistes culturals de referència en aquesta ciutat. Només en queden alguns al Tomàs Barberà i a l’Imac. I al Barato pot ser que aquesta tarda n’hi hagi un parell de dotzenes disponibles. I ja està. En poc més d’una setmana s’han despatxat 1.000 carnets. I aquest fenomen no s’explicaria sense la immensa personalitat de l’Amenós que va deixar, en vida, multitud d’amics que no l’obliden i que volen perpetuar el seu record a la ciutat que ell va estimar amb bogeria.

Dilluns vinent celebrarem l’èxit de la iniciativa amb el lliurament dels Premis Amenós als que més Enganxen a la bombonera del carrer de la Presó. Un acte que també servirà per recordar al radiofonista Joan Ramon Mestre que ens va deixar fa pocs dies.

Ens veiem dilluns al Bravium amb l’acompanyament musical dels magnífics Pentagralla i l’aperitiu gentilesa dels amics del Forn Huguet. I no oblideu –si el podeu aconseguir- de portar el vostre carnet de la campanya del capgròs de l’Amenós per accedir al teatre.

Quant a Josep Baiges

Periodista
Aquesta entrada ha esta publicada en El Món de Reus. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari